Home

 Nieuws

 Webwinkel

 Contact

 

 Doelgerichte voeding

 Basis producten

 

 Gezond ontbijt

 Afslanken

 Aankomen

 Energie vitaliteit

 Sport en voeding

 Herbalife24 sport

 

 Shake recepten

 Tips

 Ervaringen

 Body Mass Index

 

 Huidverzorging

 
 Zakelijke kans
 Generation H
 
 30 dagen garantie
 Bedrijf Herbalife
 Disclaimer
 Privacy
 

ERVARINGEN

Ervaringen met Herbalife

Voel het verschil met Herbalife Formula 1 Shakes. Er worden wereldwijd elke dag miljoenen Herbalife Formula 1 shakes geconsumeerd en ook u kunt genieten van alle uitstekende voedingskwaliteiten en -eigenschappen die deze bieden.

Gebruik Herbalife Formula 1 en voel het verschil…

 

In september 2005 stond ik op de weegschaal en schrok ik me rot: ik woog 103 kilo. Ik had twee dochters gekregen en was bij elke zwangerschap kilo’s aangekomen, maar kreeg ze er haast niet af.

Toen ik hoorde dat een vriendin van mij ging starten met Herbalife, heb ik haar gebeld en ben haar eerste klant geworden. Ik dacht dat het niks zou worden en begon met de gedachte: ‘je kan er geen buil aan vallen, want je hebt 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie’.

Maar binnen een week begon ik me een stuk beter te voelen. Ik was namelijk altijd moe en liep met mijn ogen half dicht, maar nu duurde mijn dag langer en ik verloor gewicht. Ik werd toen enthousiaster, ging meer bewegen en heb mijn eetpatroon aangepast. Ik koos vaker voor vers fruit of een proteļnereep als tussendoortje en ben meer groenten en vezelrijke producten gaan eten.

Uiteindelijk ben ik in totaal 150 cm aan omvang kwijtgeraakt. Ik voel me energieker en zit super in mijn vel!
Mijn gewicht houd ik onder controle door elke dag een heerlijke shake als ontbijt te nemen en verder lekker actief te blijven, veel gezonde, verse voedingsmiddelen te gebruiken en dagelijks 1,5 liter water te drinken.

Bij mij gaat Herbalife nooit meer de deur uit!


Simone Lelieveld
Nederland.

* Deze resultaten zijn niet standaard. Individuele resultaten kunnen variėren. Het Herbalife ® Gewichtsbeheersingsprogramma kan alleen helpen bij gewichtsverlies of gewichtsbeheersing als onderdeel van een uitgebalanceerd dieet.


Marc Jonger - Belgiė Toen ik ongeveer 20 jaar oud was, was ik gek van Amerikaans voetbal. Ik beoefende deze sport ook maar helaas ontwikkelde ik meer vetmassa dan spiermassa en had ik al vrij snel een behoorlijk overgewicht. Toen ik stopte met voetbal werd het probleem nog groter. Ik kreeg verkeerde eetgewoonten en door het onregelmatige ritme van mijn werk kon ik niet meer regelmatig sporten. Ik ontving een postkaart van een Onafhankelijk Herbalife Distributeur die me uitnodigde contact op te nemen. Ik besloot om de zaken in eigen hand te nemen en zo kwam het dat ik het gewichtsbeheersingsprogramma van Herbalife ontdekte. Mijn doelstelling was om mijn gewicht te beheersen en een evenwichtig eetpatroon te ontwikkelen, daarom stelde mijn Welzijnscoach voor om te beginnen met het QuickStart programma. Ik wil met name het belang van een persoonlijke begeleiding door een Welzijnscoach onderstrepen. Haar adviezen en steun hebben ervoor gezorgd dat ik het programma heb volgehouden. Een eenvoudig programma dat gemakkelijk te volgen is en producten die werken zijn het geheim van mijn succes ! In tegenstelling tot voorgaande pogingen om mijn gewicht te beheersen, had ik helemaal geen frustraties over de voeding. Mijn lichaam veranderde en werd steviger en daarmee groeide mijn besef van voeding. Ik heb letterlijk opnieuw geleerd om me te voeden en ik heb de werkelijke smaak van voedingsstoffen opnieuw ontdekt. Ik heb niet alleen mijn gewicht aanzienlijk weten te beheersen, maar ik ben ook weer in topvorm. Ik heb weer vertrouwen in mezelf en voel me goed in mijn lichaam!

Didier Lecloux

Omdat ik te kampen had met een aanzienlijk overgewicht, heb ik het initiatief genomen om deel te nemen aan een informatiebijeenkomst van een Onafhankelijk Herbalife Distributeur. Verleid door het gewichtsbeheersingsprogramma van Herbalife, besloot ik om de uitdaging aan te gaan. Ik was ervan overtuigd, dat als anderen hun gewicht konden beheersen, ik dat ook zou kunnen. Ik moet toegeven, dat de eerste tien dagen erg moeilijk waren! Het is niet gemakkelijk om twee maal per dag een volledige maaltijd te vervangen door een shake van 250ml! Desondanks en dankzij de steun en het waardevolle advies van mijn Welzijnscoach, heb ik het niet opgegeven en kon ik al snel de eerste resultaten zien! Door het zien van deze resultaten werden mijn enthousiasme en motivatie alleen maar verdubbeld. Dus ben ik doorgegaan met het gebruik van de Herbalife producten en heb ik mijn streefgewicht bereikt. Ik was de uitdaging aangegaan! Wat een geluk dat ik nu kan winkelen en me kan kleden volgens de laatste mode net zoals iedereen! Een persoonlijke follow-up, producten die werken en doorzettingsvermogen hebben ervoor gezorgd dat ik nu een betere levensstijl heb en ik me in topconditie voel!


Ik ben Herbalife gaan gebruiken na de geboorte van mijn dochtertje.
Ik had al een zoontje van 2 jaar en had hem als baby korte tijd borstvoeding gegeven. Helaas ben ik toen eerder moeten stoppen dan ik wilde, omdat ik te veel in gewicht afviel. Bij mijn dochtertje gebeurde hetzelfde: ik viel weer te veel af. Ik woog nog maar 48 kg en dreigde te moeten stoppen met de borstvoeding. Bovendien was ik extreem vermoeid, lag het liefste de hele dag te slapen. En dat terwijl ik over twee weken weer moest gaan werken.

Op dat moment kwam ik Herbalife tegen, maar ik was in het begin sceptisch; ik at toch gezond en alles vers? Maar ik zat er zo doorheen dat ik toch begon met de Formula 1 shake en de Vezel- & Kruidentabletten, naast mijn 3 maaltijden per dag met verse ingrediėnten. Na 3 dagen voelde ik me fitter, lag niet meer om 15.00 uur in bed en was veel beter gehumeurd. Dat was ook wel zo prettig voor de rest van het gezin. Ik bleef sporten, zoals ik altijd had gedaan, en nam evenwichtige tussendoortjes zoals fruit, een proteļnereep of een plakje roggebrood
met komkommer. Binnen 3 weken was ik volledig op gewicht en kon ik doen wat ik wilde.
Daarnaast raakte ik gaandeweg ook nog de centimeters van de zwangerschap kwijt op plaatsen die ik wilde.

Dank je wel Herbalife!
* Deze resultaten zijn niet standaard. Individuele resultaten kunnen variėren. Het Herbalife® Gewichtsbeheersingsprogramma kan alleen helpen bij gewichtsverlies of gewichtsbeheersing als onderdeel van een uitgebalanceerd dieet.

 

* Resultaten zijn niet typisch, individuele resultaten kunnen variėren.

** Alle gewichtbeheersingsclaims refereren aan het Herbalife Gewichtbeheersingsprogramma, wat onder andere een uitgebalanceerd voedingsplan, regelmatig bewegen, voldoende vloeistofinname en rust inhoudt

 
Bestellen (Prijs op aanvraag)
 
Meer informatie of vragen:
 
Heeft u als klant of bezoeker een vraag of opmerking?
Gebruik dan ons contactformulier of bel onze klantenservice op 0497-120712
Vul het formulier volledig in, wij beantwoorden uw vraag dan binnen 24 uur.
 
Top
 
 

© Copyright ReshapeYourLife 2013 | Alle rechten voorbehouden  |  Powered by Herbal Webdesign

Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.